Softala Innovations
Softala Innovations

Softala Innovations

Softala Innovations

Softala Innovations -konseptilla synnytetään uusia digitaalisuutta hyödyntäviä liiketoimintaideoita, tuotteita ja palveluita liike-elämän tarpeisiin. Tässä HAAGA-HELIAn tuotteistamassa palvelussa amk-opiskelijoidemme ja asiantuntijoidemme tuoreista, rohkeista ideoista jalostetaan systemaattisen innovointiprosessin kautta kaupallisesti potentiaalisia liiketoimintakonsepteja ja prototyyppejä.

Yritysprojekteissa sulautuu yhteen ammattikorkeakoulun työelämäläheinen, yrittäjähenkinen ja liiketoiminnan tarpeet ymmärtävä kehittämisote, vahva substanssiosaaminen sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys. Projektityöskentely tapahtuu aidossa ja välittömässä dialogissa asiakkaan kanssa – toisiamme haastaen ja jatkuvasti kohti parempaa pyrkien. Näin varmistamme, että ideat ja niistä jalostuvat uudet konseptit tukeutuvat vahvasti toimeksiantajamme strategiaan ja näkemykseen siitä, mihin suuntaan liiketoimintaa halutaan kehittää ja kasvattaa.

Jos tuotteesi tai palvelusi ovat ennakkoluulottoman uudistuksen tarpeessa tai kaipaat uusia, innovatiivisia ideoita liiketoimintasi nostamiseksi uudelle tasolle, Softala Innovations tarjoaa helpon, nopean ja riskittömän tavan uudistua hyödyntämällä digitaalisuuden kaikkia mahdollisuuksia.